تبلیغات
Health and Sport - زیتون در طب مدرن
Health and Sport
زندگی حرفه ای با تغذیه حرفه ای
پنجشنبه 29 تیر 1391

زیتون در طب مدرن

پنجشنبه 29 تیر 1391

نوع مطلب :
نویسنده :شرمان شکوهی

زیتون در طب مدرن

زیتون را نمی ‌توان مستقیماً بعد از چیدن از درخت، خورد بلكه باید آن را پروراند تا مزه تلخ آن كمتر شود. روش های پروراندن بسته به نوع و منطقه‌ای كه زیتون در آن كشت می‌شود، طعم، شكل و رنگ زیتون دلخواه متفاوت هستند.
بعضی از زیتون ها را زمانی كه هنوز سبز و نارس هستند و بعضی دیگر را زمانی که كاملاًَ رسیده و سیاه‌ رنگ هستند را از درخت می‌چینند. اما همه زیتون های سیاه از ابتدا سیاه رنگ نیستند.

zeytoon

در بعضی از روش های پروراندن، زیتون سبز نارس(كال) را در معرض هوا قرار می‌دهند، در این روش، اكسایش رنگ آن ها را تیره می‌كند.
به علاوه رنگ اصلی زیتون تحت تأثیر تخمیر، پروردن در روغن، آب، آب نمك یا نمك قرار می‌گیرد.
پس همان طور که متوجه شدید زیتون سیاه همان رسیده ی زیتون سبز است.
اگر بتوانید آن را خالص مصرف نمایید بهتر است و گرنه زیتون پرورده که خودتان در منزل تهیه می کنید بسیار عالی است. زیتون شور به دلیل داشتن نمک خیلی توصیه نمی شود.

zeytoon2

خواص درمانی زیتون:

اهمیت زیتون بیشتر به خاطر روغن موجود در آن می باشد.
روغن زیتون دارای اسیدهای چرب غیر اشباع مونو (MUFA) و آنتی اکسیدان می باشد که باعث طول عمر و کاهش بیماری های مرتبط با مصرف روغن های اشباع می شود. بنابراین مصرف آن به جای روغن های اشباع و جامد فواید زیر را برای سلامتی بدن دارد:
* روغن زیتون سلامت شریان‌ها را تامین می‌ کند.
* مانع آسیب رساندن رادیکال‌های آزاد حاصل از چربی‌ها و روغن‌ها به سیستم‌ قلبی-عروقی می ‌شود.
* کلسترول خون و به خصوص نوع بد آن یعنی LDL را کاهش می‌ دهد، بدون اینکه که نوع خوب آن یعنی HDL کاهش پیدا کند.
*از مسموم و اکسیده شدن LDL کلسترول جلوگیری می‌ کند.
* مانع رسوب پلاک ‌ها در جدار شریان شده و در نتیجه مانع تنگ شدن شریان‌ها می ‌شود.
روغن زیتون به علت دارا بودن چربی های غیر اشباع MUFA باعث اتساع سرخرگ ها شده و از این طریق باعث کاهش فشار خون بالا و بیماری های قلبی می شود.
* قند خون را تنظیم می ‌نماید.
* روغن زیتون دارای آنتی اکسیدان های قوی مثل پلی فنول ها و فلاوونوئیدها می باشد که این آنتی اکسیدان ها باعث کاهش پر اکسیداسیون چربی ها در بدن و به دنبال آن کاهش استرس اکسید اکسیداتیو می شوند.
در نتیجه بدن را از صدمه رادیکال های آزاد حفظ می کند و بدین طریق باعث کاهش ابتلا به انواع سرطان‌، خصوصاً سرطان پوست، روده و سرطان پستان در زنان می شود.
* همچنین به علت خاصیت آنتی اکسیدانی خود دیواره سرخرگ ها را از گزند رادیکال های آزاد محافظت کرده و چسبیدن LDL را به دیواره سرخرگ ها، کاهش می دهد و ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
برای اینکه مواد مفید موجود در روغن زیتون، از جمله ویتامین E ، ترکیبات فرار، پلی فنول ها و سایر مواد آن از بین نرود یا کاهش نیابد، این روغن باید در مکان‌های تاریک و خنک نگهداری شود.
برگ، میوه و روغن زیتون و حتی هسته ی آن علاوه بر ارزش غذایی، دارای ارزش دارویی می باشد که تعدادی از خواص درمانی و مصارف دارویی این محصول در زیر ذکر شده است:
- پیشگیری و درمان بیماری‌های قلبی و عروقی
- کاهش کلسترول بد
- کاهش لخته شدن خون
- کاهش فشار خون بالا
- درمان خون ‌ریزی لثه و تقویت لثه
- تقویت حافظه
- جلوگیری از سفید شدن مو
- تسکین دردهای روماتیسمی




What causes pain in the back of the heel?
شنبه 25 شهریور 1396 04:36 ب.ظ
Thanks for the auspicious writeup. It if truth be told used to be a
entertainment account it. Glance advanced to more brought agreeable from
you! However, how could we communicate?
How long does Achilles tendonitis last for?
شنبه 11 شهریور 1396 02:26 ب.ظ
Spot on with this write-up, I truly believe this website needs much more attention. I'll probably be back again to read through more, thanks for the advice!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر